Pazartesi, Ocak 22, 2007

BORA'NIN DOĞUMGÜNÜ & SPİDERMAN PASTASI


VEE BORANIN DOĞUMGÜNÜ PASTASI AYNI ZAMANDA BENİM ŞEKER HAMURU
KAPLAYARAK YAPTIĞIM İLK PASTA.
Küçük oğlum Bora'nın 4 yaşını bitirip 5 yaşına selam verdiği cumartesi günü onu yanlız bırakmayarak gelen arkadaşları soldan sağa Selin, Mısra, büyük oğlum Uğur, doğumgünü çocuğu Bora ve Oğuzhan.
Nice Yıllara oğlum, inşallah tüm hayatın uzun, mutlu ve sevdiklerinle beraber geçer.
Bora'mın en sevdiği kahramanlardan birisi Spiderman. Nasıl bir pasta istersin oğlum deyince "spiderman pastası" istiyorum dediği günden beri nasıl bir pasta yapacağımı düşünüyordum. Ve sevgili Burcu ( Pastacı )'ya bu konuda bana fikir vermesi için yazmıştım. Oda Sevgili Ulviye'nin bir spiderman pastası yaptığını ve "Sizin Pastalarınız" sayfasına bakmamı söyleyince, gözlerime inanamdım. Tam istediğim gibi bir pastaydı. Ama ben hiç şeker hanuru ile pasta yapmamış, pastaneler haricinde kendisi ile hiç tanışmamıştım. Bu durumda nasıl böyle bir pasta yapabilirdim?
Tabiiki imdadıma yine sevgili Burcu ve Ulviye yetişti. Bana verdikleri bilgiler sayesinde aşağıda gördüğünüz pastayı nacizane ortaya çıkarabildim. İlk pastam olması sebebi ile kusurlarımı affetmenizi rica ederim.
Sevgili Burcu ve Ulviye size çok ama çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız sevgili arkadaşlarım....



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ufuk'cugum bu cok guzel pasta niye böyle yorumsuz kalmis'ki? benim'de bir spiderman pastasi yapma sozum var, ama bu ise girismeye cekiniyorum dogrusu. senin'ki de ulviye'ni ki de harika olmuslar. benim yapacagim bunlari ucundan benzese yinede cok mutlu olacagim inanki.sonuc olarak cok basarili, ellerine saglik.

sevgiler
nese sahin - zürih