Cumartesi, Ocak 27, 2007

MİMLENMİŞİM

Sevgili arkadaşım Seda ( Mutfakta Hoş Seda ) beni mimlemiş. Gerçi üstünden birkaç gün geçti ama ancak rahat bir zaman aralığı buldum ve hemen cevaplayayım dedim.
Kendimle ilgili sizlerin bilmediği 5 şeyi yazmam gerekiyormuş. Şöyle bir düşündüm de aklıma hiçbir şey gelmedi. Bende kendimi tanımıyormuyum yoksa ? :)) Şaka bir yana bir kaç şey yazayım.
1. Çok güzel resim yaparım. Bu özelliğimden dolayı ilk, orta okul ve lise yıllarımdaki resim öğretmenlerim benimle hep özel ilgilenmişler, normal resim dersleri haricinde tamamen kendi istekleri ile bana hep özel resim dersleri vermişlerdir. Hatta ortaokul ve lise yıllarımda şahsıma ait özel resim sergilerim açılmıştır. Ama sonrasında neden Güzel sanatlar ve resim ile ilgili bir bölüm değilde hukuk okuduğumu halen bilemiyorum. Ama ileriki yıllarda tekrar resim çalışmalarıma dönmeyi düşünüyorum.
2. Genelde oldukça sakin ve anlayışlı bir insan olmakla beraber, oğlumun okuldaki başarı durumu konusunda bu sakinliğimi ve anlayışlı kişiliğimi asla koruyamıyorum. Okuldaki başarısızlıklara asla tahammülüm yok. Çok doğru bir davranış biçimi olmadığını biliyorum ama elimde değil.
3. Aileme çok ama çok düşkünüm. Ailemden biri hastalandığında, bende onunla beraber hastalanıyorum ve çok mutsuz bir insana dönüşebiliyorum.
4. Yaşlılar ve çocuklarla ilgili üzücü olaylara ve özellikle tv haberlerine asla dayanamıyorum ve haberi kesinlikle dinlemiyorum. Birileri bu tarz kötü haberleri bana anlatmaya başlarsa susturuyorum. Kazayla duymuşsam uzun süre kendime gelemiyorum.
5.En sevdiğim öğün kahvaltı. Özellikle hafta sonları kahvaltı sofralarından çok zor kalkarım. Kahvaltı sofraları hazırlamaya bayılırım, kahvaltı davetlerine koşarak giderim.
6. Market alışverişi esnasında eşimle hiç anlaşamayız. O bir an evvel listemizi alıp çıkalım ister, ben ise her reyonun ömünde dakikalarca durup, ürünleri tek tek incelemeye bayılırım. Dolayısı ile market alışverişlerimiz hafif gerginliklere sahne olabiliyor:)
7. veeee, hepinizi şaşırtacak bir özelliğim. Ütü yapmayı çok ama çok severim. Selelerce ütü yapabilirim. Ütüyü ayrıca çok iyi yaparım. Yardımcılarım da dahil ütü işini kimseye bırakmam. Çünkü kolay kolay beğenmem.
8. Televizyonda genellikle dönem dizilerini izlemeye bayılırım. Şu sıralar "Hatırla Sevgili" bu dizilerden biri, Çemberimde Gül Oya ve Kırık Kanatlar sayabileceğim örneklerdendir.
Belki benim hakkımda biraz fikir sahibi olmuşsunuzdur. Sevgilerimle...

11 yorum:

Adsız dedi ki...

MERHABA SITENIZI UZAKTAN TAKIP EDERDIM COK GUZEL SEYLER YAPIYORSUNUZ RESMEN HASTAYIM O GUZEL TATLILARA BOREKLERE HELE PASTALAR COK GUZEL BU SEKIDLE BIRAZDA SIZI TANIMIS OLDUM HER SEFERINDE BIR YORUM BIRAKMAK ISTERDIM AMA OLMUYORDU MALESEF BUGUNE KISMETMIS SITENIZI BEYENEREK TAKIP EDIYORUM..

Adsız dedi ki...

sevgili Ufuk,iyi ki mimlenmissin.Bu kadar güzel pastalari ancak resimle ilgili biri yapabilir zaten.Bunu da ögrenmis oldum.Umarim esinle beraber nice dogumgünleri,nice evlilik yillari kutlarsiniz.Blogcu sayfalarina rahat ulasabiliyormusun?Merak ediyorum.Kendine ve ailene saglik-huzur diliyorum..

Defne dedi ki...

Ufukcugum, meslektasim :), ilk maddeyi okuyunca kendimi gordum, cunku guzel sanatlara (ozellikle resim) ilgimi ve yatkinligimi goren herkes hukukcu olmama sasirmistir:)

Esinin yeni yasini kutlarim, nice saglikli ve mutlu yillari hep birlikte gecirmeniz dilegiyle. Pastaya bayildim, ellerine saglik! :)

Sevgiler.

Adsız dedi ki...

canım teşekkür ederim oyunu kabul edip cevapladığın için sevgiler

Adsız dedi ki...

canım yeni siten hayırlı olsun kendini çok iyi tanıtmışsın yeniden tanıştığımıza memnun oldum:))

Damak Tadı dedi ki...

Canım kendini çok güzel ifade etmişsin yüreğine sağlık..

Mutlu bir hafta diliyorum..Sevgilerimle..

LaMa dedi ki...

Ufuk Hanimcim,
Cok rica etsem bizim eve de bir ugrasaniz! Aylardir birikmis utulerim var da:) Size cay demlerim, sizinkiler kadar olmasa da pasta borek yaparim bir de bol bol dua ederim :)))
Ne kadar iyi yurekli birisiniz, kalbnizde utuye bile yer var :D
Sevgilerimle...

ufukmutfakta dedi ki...

Asya Yusof, Hoşgeldin,
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Bende senin sayfanı takip ediyorum ve gerçekten çok beğeniyorum. Görüşmek üzere, sevgiyle kal....

Thesuur'cuğum teşekkür ediyorum. Blogcu sayfalarına gayet rahat ulaşabiliyorum.Aynen Bloggerler gibi, bir sıkıntı yok.Senin sayfana da devamlı bakıyorum. Sevgilerimle, hoşçakal....

Defne'ciğim ne güzel ortak noktalarımızın olması. Bence yemek günlüğü tutan herkesin birbirine çok benzediğini ve hepsinin belirli ortak özellikleri olduğunu düşünüyorum. Güzel yorumun için teşekkür ediyor, sağlıcakla kal diyorum.....

Seda'cığım asıl ben sana teşekkür ederim, beni sobelediğin için, sevgilerimle....

Güliz'ciğim bende sizleri tanıdığıma çok memnunum, sevgilerimle.....

Komşumun tatlı kızı, Gül'cüğüm,
güzel yorumun için teşekkür ediyorum ve sanada çok amaçok iyi haftalar diliyorum. Sağlıcakla kal....

Lama'cığım ne demek, sen davet edersin de ben gelmezmiyim. Sen çayın altını yak, bende ütüyü hazırlıyorum.Sevgilerimle....

Adsız dedi ki...

Sevgili Ufuk mimlerini okudumda son cevaba gerçekten inanmakta zorlandım. İlk defa ütüyü seven birisini görüyorum. Bende çok zor beğenen birisi olmama rağmen ütüyü ben hariç herkes yapabilir :)

naz-can-han dedi ki...

tebrikler sevgili ufuk, cok sirin bir sayfaniz var. pastalariniza hayran oldum. pasta yapmayi seven biri olmamama ragmen bana ilham verdiniz. kolay gelsin. sizi takipteyim.
sevgilerimle

ufukmutfakta dedi ki...

Selda merhabalar,
işte buda benim özelliğim, neden bilmiyorum ama üyüyü seviyorum işte. varsa gönder seninkilerida yapayım:) Sevgilerimle....


Candan sağolasın beni onore ettin. Eminim sen çok daha güzellerini yapabilirsin, sevgiyle kal....