Cumartesi, Aralık 13, 2008

BEBEK KURABİYELERİ-Minik Sevenler için

miniksevenler için kurabiyeler

Bu bebek kurabiyelerini daha 20 günlük olan minik ikizler için yaptım. Sevgili arkadaşlarımızı Adnan ve Fulya'nın ikizleri. İkizlerimiz çok şanslı çünkü anne ve babaları onlar için bir sayfa hazırlamışlar.Minik sevenlerin sayfasını ziyaret etmek isterseniz BURAYA tıklayabilirsiniz.
Kurabiyeleri kakaolu kurabiye hamurundan hazırladım. Bayramın 3.günü akşamı hazırladığım için süslemeleri ve fotoğraf çekimi tam hayal ettiğim gibi olmadı.Üstelik eşimin son anda yanlış anlamasıyla ikizlerden birinin kız olduğunu sandık ve ben kurabiyelerin yarısını pembeli yaptım.Neyse ki; arkadaşlarımız hatamızı maruz görüp pembeyide çok sevdiklerini söylediler. Bizde Minik Sevenlere nice mutlu veuzun ömürler diliyor, anne va babalarına da hayırlı olsun diyoruz.

10 yorum:

FİGEN KARAVAŞ dedi ki...

Ufuk cum ,
Cok guzel olmuslar.
Ben de artık kakaolu kurabiyelere seker hamurunu daha yakıstırır oldum, buda bir guzel ornek olmus.
Renkler ve dizayn detaylar cok hos.
Ellerine sağlık canım,

Figen Karavaş

Adsız dedi ki...

Herzamanki gibi çok şık olmuşlar.Şeker hamurlu kurabiye de hiç kakaolu denemedim,ilk fırsatta denemek istiyorum.Ellerinize sağlık.Sevgilerimle...

Hülya dedi ki...

Kurabiyelerin çok cici olmuş.Kakaolu kurabiye de de harika durmuş süslemelerin.Yeni doğanlara mutlu huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.

♥ Suzi ♥ dedi ki...

aah bu eşler niye doğrudürüst dinlemezler ki...Hepsi çok güzel ellerine sağlık...

pelince dedi ki...

Minik ikizleri Allah analı babalı büyütsün inşallah...
Kurabiyeler ise çok şirin olmuş.Ellerine sağlık..

Adsız dedi ki...

Merhaba,

İkiz annesi olarak öncelikle analı babalı büyüsünler diyorum.Tabii,Allah anne ve babalarına yardım etsin gerçekten çok emek ve sabır isteyen bir iştir ikiz bebek büyütmek.
Ufuk hanım,bebek kurabiyelerini görünce aklıma geldi.kurabiye süslemede kullanılan inci şekerlerin düşmelerini engellemek için ne yapabilirim ?

Sevgiler

Demet

durutarifler dedi ki...

Bence fotoda kurabiyeler de çok güzeller. Ben de hemen ne güzel biri kız , biri erkek diye düşünmüştüm.

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Çok cici olmuşlar canım,ellerine sağlık.sevgilerimle...

Cafe Gusto dedi ki...

Sevgili Ufuk çok çok güzel olmuşlar.Pembelerde renk katmış ayrıca yanlışlıklada olsa..Ellerine sağlık.sevgiler..

nuralp dedi ki...

Ufuk hn merhaba, sitenizi Ayşe Yaman'ın önermesi sonucu buldum. Gerçekten harika şeyler var.
Kurabiyeler hakkında bir kaç soru sorsam cevaplamanız mümkünmü? Şeker hamurlu kurabiyelerinizin ve üzerini süslediğiniz şeker hamurunun kalınlığını ne kadar yapıyorsunuz? Kurabiyelerinizin hamurunda koyun kurabiyelerinizde yaptığnız hamur tarifini mi kullandınız? Bir tarif hamurdan kaç ad kurabiye çıkıyor ve onları süslemek için ne kadar şeker hamuru gerekli? Net rakamlar veremesseniz aşağı yukarı bir rakam rica etsem?...:) Çok teşekkürler... Sevgiler...